Шкафчиња

Безбедносни шкафчиња

Високо безбедносни шкафчиња

Вашето шкафче може да се отвори и затвори само со вашата ски карта – нема потреба
да носите дополнителни клучеви со вас на падините .
Шкафчињата се опремени со фен за чизми овозможувајќи секогаш да имате суви и
топли чизми наутро.
Травентурија е единствената продавница во Банско што може да ви понуди ваков
модерен систем за сушење на чизми. Со резервирање на шкафче ќе немате повеќе
проблеми. Ова опција е достапна за време на резервација.