Ски сервис

СКИ СЕРВИС

Нашиот најсовремен тјунирачки робот произведен во Швајцарија гарантира дека целата опрема е во топ-состојба, секогаш!

УСЛУГИ/ЦЕНИ ВО ЕВРАСКИСНОУБОРД
Нанесување на восок4 6
Острење на кантови88
Мал сервис1011
Основен сервис1216
Голем сервис1520
Доплата за експресна нарачка55