Приватна ски школа

Приватна ски школа

Изнајмете сега со 35% попуст!​

* Dates of skiing are usually different than arrival and departure dates.

Една од најдобрите опции за да ги научите основите на скијање и сноубординг или да ги подобрите своите вештини е резервирање на приватни часови. Вие или вашата приватна група ќе имате на располагање професионален инструктор кој зборува на англиски јазик!

Травентурија е во одлична и долгорочна соработка со некои од  најдобрите инструктори за скијање и бордање во одморалиштето. 

Времетраење:

Приватната ски школа може да се резервира за период од 1 до 6 последователни дена. Времетраењето на часовите е 2 часа на ден. Почетниот час можете да го изберете при резервација. Ако резервирате за повеќе денови, избраното време на започнување ќе важи за целиот резервиран период. Доколку сакате да резервирате 4 часа за (а) одреден датум (и), направете уште 1 посебна резервација со различно време на започнување.

Mесто за состанување:

Ве замолуваме, да го земете ваучерот од нашата продавница лоцирана во хотелот Ела, близу до долната станица на жичарницата. Вашиот инструктор ќе го најдете на горната станица (не на средната станица!) на планинарската жичарница Банско.

Забелешка:

● Скијачката опрема и ски картите НЕ се вклучени во цената. Можете да
резервирате опрема или опрема + ски карта ОВДЕ.
● Ако резервацијата е за повеќе од 1 лице, препорачуваме секој од вашата група да има исто или слично ниво на вештина.
● Скијачите и сноубордерите не можат да бидат во иста група.

Ценовник

Prices are in Euro per group for 2hrs daily1 day2 days3 days4 days5 days6 days
1 person82161234302361420
2 persons113222322416498576
3 persons138271394508608704
4 persons165324471608726842
5 persons2044005827508981040
6 persons1843655437228981077
7 persons21342363283910451252
8 persons24448472095711911427
9 persons2755438081074 13371603
10 persons304602897119214841778
11 persons334662985130916301954
12 persons3637191073142717762129
13 persons3947801192154519232305
14 persons4258421254166620782486
15 persons4548991339178022162656
16 persons4859581428190123672837