ОБЛЕКА ЗА КУПУВАЊЕ ИЛИ ИЗНАЈМУВАЊЕ

БЛЕКА ЗА КУПУВАЊЕ ИЛИ ИЗНАЈМУВАЊЕ

Голем избор на облека за купување или изнајмување

Во Ски и Борд Травентурија ќе најдете голем избор на опрема за скијање. 

Нудиме опрема од водечки брендови, како што се Burton, HEAD, Reggata, Icepeak, Quiksilver, O’Neill, Rossignol, и др.
Нашиот зимски избор вклучува некои од најистакнатите брендови на фантомки (Alpina, Bolle, HEAD, Quiksilver, Stuf), ракавици (Icepeak, Rucannor, Zanier, Dakine), чорапи (Salomon, Nordica, Brille, Dare 2b), кациги (No Fear, Rossignol, Cairn, Nordica, Alpina, Stuf, Roxy, Quiksilver, Cairn), како и штитници (Callegari, Dakine, Demon, No Fear, Stuf). Има по нешто за секој вкус и џеб

За оние коишто сакаат да си купат опрема, нудиме широк спектар на модели и големини. Ако, пак, сакате да заштедите, изнајмуваме опрема за само неколку евра на ден (вклучувајќи и јакни и панталони за скијање). Ќе бидете готови за ски патеките над Банско за кратко време.