Крос-кантри скијање

  • РЕЗЕРВИРАЈТЕ ДЕНЕС, ЗАШТЕДЕТЕ ДО 35%

    Крос-кантри скијање

Изнајмете сега со 35% попуст!

Бугарија нуди одлични услови за kрос-кантри скијање и биатлон, кои се најуспешните ски дисциплини во земјата. Нашата продавница ,,Ski & Board” изнајмува крос-кантри скии: Fischer Comfort Cruiser. Овој модел е соодветен за класичен стил на скијање и скејт скијање. Должината на скиите е: 164, 174, 184 и 189 см, а исто така нудиме и удобни скијачки чизми: Fischer XC Pro Silver.