Изнајмување на сноуборд

  • Голем избор на сноуборд и сноуборд обувки

    Светски брендови и нови модели

  • Голем избор на сноуборд и сноуборд обувки

    Секогаш сервисирани и секогаш во одлична состојба

  • Голем избор на сноуборд и сноуборд обувки

    За сите восрасти

Изнајмете сега со 35% попуст!

* Dates of skiing are usually different than arrival and departure dates.

Изнајмување на сноyборд опрема за возрасни

130 – 171 cm

Price per day in Euro1 day2 days3 days4 days5 days6 days
MIDDLE
Well-maintained boards for budgeted riders. 6.5011.0515.6020.1524.7029.25
GOLDEN
Best-selling class with boards suitable for all kind of terrain. 7.8015.6023.4031.203946.80
PRIME
Highest class and newest boards ideal for demanding and experienced snowboarders. 12.3525.3537.7050.0562.4074.75
ADD BOOTSSize: mondo: 230/EU 36 – mondo 340/EU 523.255.208.4513.6516.9018.85

Изнајмување на сноyборд опрема за деца

95 – 135 cm

Price per day in Euro1 day2 days3 days4 days5 days6 days
ROOKIE
For the young riders, who are still improving. The boards will be maximum of 2 years old.4.557.8012.3516.2519.5022.75
CHAMPION
For the experienced and demanding young boarders. The boards will be no more than a year old.8.4516.2524.7031.8539.6546.80
ADD BOOTSSize: mondo 155 – 195 EU 25 – 311.302.603.905.205.906.50

4* Middle

Добро сервисирани даски, за сноубордери со ограничен будџет. Сноубордите од оваа класа се со помала еластичност кои ги прави совршени за почетници. Сноубордите со поголема еластичост се наменити за бордери со поголемо искуство и е потребна подобра техника. Сноубордите од оваа класа не се користени повеќе од 2 сезони или изнајмени повеќе од 100 дена . Пример на модел: Elan RS Rocker

5* Golden

Оваа класа на сноуборд е наменета на бордери кои веке се осекјаат самоуверени на секаков вид стаза и наодвор од неа, без разлика на снежните услови. Наменети за уживање и надвор од стазите во длабокиот снег.Моделите се ориентирани за ‘аll mountain’ и ‘freestyle’ бордери. Пример на модели: Elan Explore R, HEAD ROCKA 4D, Burton Radius, Matrix Syco

6* Prime

Оваа класа на сноуборд е наменета за екстреми бордери дизајнирани да ја совладат секоја препрека пред нив и за нив не постојат невозножни нешта. Пример на модели: K2 Rental, Burton Progression, Salomon Wild Card

4* Rookie

Наменети за најмалите. За првите стапки во бордањето, првите зелени и сини стази. Пример на модели: HEAD Rowdy JR (деца), FiveForty Fantasy (јуниори)

5* Champion

Простувачки табли за млади возачи од сите нивоа на способности - одлични за почетници, како и за паркирани деца. Одборите за шампиони нудат непречена, стабилна и разиграна изведба што прави лесна работа на целата мапа на патеката. Примери: Елан универзум (деца), Саломон Либерти (јуниор)