Виртуелна 360 степени турнеја

Виртуелна 360 степени турнеја

Виртуелно или лично - секогаш сте добредојдени во Ski & Board Traventuria!

Посетете ja виртуелна турнеја од 360 ° и преку вашиот дигитален уред истражете ја внатрешноста на нашaта продавница ,, Ski & Board “ и нашиот сервисен центар во Боровец- во секое време! На ваш начин и темпо истражете го првиот кат, каде што се наоѓаат бирото за регулирање и наплата, гардероберот, полиците со зимска облека, скиите и даските. Со двоен клик, можете да „скокнете“ на вториот кат каде што се наоѓаат безбедносните сушари за стапала. Не го пропуштајте и нашиот сервисен центар! Ова е местото каде што секоја изнајмена опрема се сервисира.